Bel ons op 010-820 88 90

Over ons

Belko, onderdeel van de IBG Group, is je partner voor hoogwaardige kabel, kabelassemblages, draad en connectoren voor industrie, data & telecom, transport, medische technologie en e-mobiliteit. Betrouwbaar, flexibel en deskundig; al sinds 1978. Bij Belko staat jouw tevredenheid als klant bovenaan. De basis daarvan is vertrouwen. Het vertrouwen dat je bij ons terecht kunt voor kabel- en draadproducten en -accessoires die volgens de allerhoogste normen zijn vervaardigd. Zodat jij de beste klantenervaring krijgt.

Partner voor succes
Met eersteklas producten, klantspecifieke oplossingen en een hoog serviceniveau helpen we jou om succesvol te zijn in jouw vakgebied. Hoe eerder je ons betrekt bij de ontwerpfase, hoe beter wij onze producten voor je op maat kunnen maken. Het resultaat? Zekerheid dat je de efficiëntste en betrouwbaarste oplossing krijgt; klaar voor gebruik.

Meer dan een leverancier
Maar wij willen voor onze klanten meer zijn dan een leverancier. Hoe vind je in het doolhof van draad, kabel, kabelassemblages, elektromechanische en andere verbindingscomponenten het juiste product? Ons streven is om jou niet alleen de beste technische ondersteuning, maar ook de beste logistieke afhandeling te bieden. Dat doen we door onze kennis voortdurend te verbreden en ons wereldwijde netwerk van gespecialiseerde fabrikanten en distributeurs steeds verder uit te breiden.

Wij hebben hechte partnerschappen met Telegärtner, FCT Molex, en TTAF electronics.

Bezoek onze webshop

Onderdeel van IBG Group
Modice icon
ModICE
Incotech icon
Incotech
Becatech icon
Becatech
IBG Industries Icon4-3
IBG Industries
Bij IBG Group draait alles om verbinding

Wij verbinden jouw specifieke vraag met de best passende oplossing. 

Je kunt ervan op aan dat wij tot het uiterste gaan met onze diepgaande marktkennis, een uitgebreid leveranciersnetwerk, al onze kennis, ervaring en creativiteit.

Wij verbinden jouw duurzaamheidseisen met kwaliteit van werken.

Wij werken alleen met fabrikanten en leveranciers die voldoen aan duurzaamheid, veiligheid en de hoogste normen rondom kwaliteits- en veiligheidscertificering en productconformiteit (CoC: Certificate of Conformity).  

Wij verbinden jouw leveringsschema's en prioriteiten met efficiëntie.

Je mag van ons verwachten dat we je bestellingen op tijd en tegen de juiste prijs leveren. Dat garanderen we door slim voorraadbeheer, doordachte orderconsolidatie en een professionele klantenservice.

Wij verbinden ons met jou en onze leveranciers in gezamenlijk teamwerk.

Ervaar zelf hoe een soepele klantrelatie en -tevredenheid op lange termijn werken, in de wetenschap dat je altijd op ons kunt rekenen. Of je nu éen enkele connector of specifieke assemblages op maat nodig hebt.

Neem contact op

Offerteaanvraag
Toegevoegd aan offerteaanvraag
We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten