Over ons

Belko

Belko Connection Technologies BV is opgericht in 1978. In de afgelopen 40 jaar heeft Belko een uitstekende reputatie opgebouwd als specialist op het gebied van interconnectie oplossingen, draad & kabel, kabelsamenstellingen. We zijn met name actief in de industrie, data & telecom, transport, defensie, e-mobility en hightech industrie.

Onze kernwaarden:

Partnership:

We werken voor sectoren waar precisie, betrouwbaarheid en service voorop staan.

Samen met onze klanten zoeken we naar verbeteringen en bouwen we aan een langdurige relatie. Vanaf de start van de ontwikkeling van een nieuw product worden er door ons oplossingen aangedragen die bijdragen tot de functionaliteit, maakbaarheid en tevens kostenbesparend zijn.

Flexibiliteit:

We zijn niet zomaar een partner. We zetten net een stap extra voor u. Onze uitdaging is u te ondersteunen zowel op technisch- alsmede logistiek gebied in de soms moeilijke zoektocht naar componenten en oplossingen. Belko neemt u die moeilijke zoektocht uit handen. Om dit mogelijk te maken hebben we de afgelopen 40 jaar een uitstekend netwerk van fabrikanten en leveranciers opgebouwd waarmee nauw samengewerkt word.

Ons team