Kabelassemblage
Connection technologies

Kabelassemblage

Onze doel is u te voorzien van een complete kabelassembly passend binnen uw toepassing. Onze expertise, pro-actieve aanpak gecombineerd met onze flexibiliteit en logistieke werkwijze zorgt voor:

Kostenbesparing:

We geven advies bij de selectie van de benodigde componenten zoals interconnectie verbindingen en draad- en kabel. Daarnaast is de wijze waarop de kabelassemblies geproduceerd kan worden bepalend voor de kostprijs van de assembly. Onze expertise en ervaring helpt u daarbij.

Flexibiliteit en logistiek maatwerk:

We zijn niet zomaar een partner. We zetten net een stap extra voor u. Onze uitdaging is u te ondersteunen zowel op technisch- alsmede logistiek gebied in de soms moeilijke zoektocht naar componenten en oplossingen. Belko neemt u die moeilijke zoektocht uit handen. Om dit mogelijk te maken hebben we de afgelopen 40 jaar een uitstekend netwerk van fabrikanten en leveranciers opgebouwd waarmee nauw samengewerkt word.

Leveranciersreductie:

Samenwerken met Belko betekent voor u kostenbesparing. De inkoop van componenten en de assemblage word volledig door Belko verzorgd zodat u slechts 1 leverancier heeft die u totaal ontzorgd.

Voor enkele grote klanten binnen de militaire industrie hebben wij inmiddels verschillende succesvolle projecten afgerond.

 

defence 2defencefiberopticindustrial1