Supply Chain management
Connection technologies

Supply Chain management

SupplyChainManagement-e1413795661711

Alles onder één dak

Belko heeft in de afgelopen 40 jaar een uitgebreid wereldwijd netwerk van fabrikanten & leveranciers opgebouwd. Ondanks dat blijven wij altijd onafhankelijk omdat wij continu streven naar het allerbeste voor onze klant. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u de gewenste (technische) ondersteuning en maatwerk te bieden teneinde u het beste aanbod te doen. Vanaf het moment dat u uw vraag bij Belko neerlegt, hoeft u alleen nog maar zaken te doen met één partij. Wij leveren de producten volgens uw tijdsschema en specificaties. Hiermee nemen wij u op inkoop, logistiek, administratief en financieel gebied veel zorg uit handen.

 

Leveranciersreductie

Om een goed eindproduct tot stand te brengen, wordt er niet alleen tijdens, maar ook na het ontwerp traject veel werk verzet door de producent. Vaak zijn er meerdere halffabricaten en producten nodig, die bij verschillende leveranciers of fabrikanten van over de hele wereld vandaan komen. Hierbij hanteert iedere leverancier zijn eigen prijzen, levertijden, valuta of andere voorwaarden. Al deze leveranciers dienen inkoop technisch en logistiek aangestuurd en gemonitord te worden en hier gaat relatief veel tijd in zitten. Zoveel tijd, dat inmiddels een aantal producenten ervoor gekozen heeft dit werk bij Belko neer te leggen, zodat zij zich volledig op datgene kunnen richten wat voor hen belangrijk is: het eindproduct.

 

Wereldwijde sourcing

Belko heeft een omvangrijk netwerk van leveranciers en fabrikanten en heeft de capaciteit en kennis om over de hele wereld onderdelen in te kopen. U zoekt een moeilijk te vinden connector? Belko zal het vinden!