Vendor Management
Connection technologies

Vendor Management

Agreement for stock 

U wilt iedere maand een levering echter de fabrikant moet de volledige jaarproductie in één keer produceren en leveren? Belko biedt hiervoor de mogelijkheid. Deze voorraad wordt in ons moderne en verwarmde magazijn opgeslagen en uitgeleverd en gefactureerd zoals u het wilt.

 

Vendor Managed Inventory

VMI biedt de klant vele voordelen. Geen voorraad op de balans, geen risico op verlies of breuk, altijd beschikbare voorraad, reductie in personeelsuren, minder transportbewegingen, veel minder administratie etc.

Belko beheert de voorraad in uw magazijn en stuurt aan op basis van meerdere criteria, waaronder de rolling forecast. Een volledige toewijding en het gemeenschappelijke belang zorgen voor een grote besparing én u kan uw kapitaal benutten om te groeien.

 

Voorraadbeheer (JIT)

Onze klanten proberen hun processen zo “lean” mogelijk te houden, simpelweg omdat dat onder aan de streep telt. Wanneer u niet vast wilt zitten aan hoge MOQ’s of wanneer u zelf zo weinig mogelijk voorraad wilt houden en toch snelle levertijden wilt, kunt u bij Belko terecht. Naast onze eigen voorraad, kunnen wij speciaal gealloceerde voorraad aanleggen en leveren deze uit op de momenten en in de hoeveelheden die u wenst. Wij kunnen hiervoor vaste contractprijzen aanbieden.