Bel ons op 010-820 88 90

Ketenmanagement

Alles op één plek

Belko heeft in de afgelopen 20 jaar een uitgebreid wereldwijd netwerk van fabrikanten en leveranciers opgebouwd. Toch zijn we als bedrijf nog steeds een onafhankelijke distributeur, want alleen dan garanderen we dat jij als klant de beste ervaring krijgt. Deze onafhankelijkheid, samen met onze kennis van wereldwijde materiaalinkoop en grote technische expertise, levert jou precies de maatoplossing die je zoekt. Alles op één plek.

Wij vinden jouw componenten

Lastig om precies die ene specifieke connector, kabel, plug of tule te pakken te krijgen? Belko vindt en bestelt voor jou onderdelen en materialen bij leveranciers over de hele wereld. Die bestellingen wij vervolgens helemaal naar JOUW planning en specificaties. Zo kun jij je 100% concentreren op het eindproduct. 

Jij bespaart

Wij nemen we je graag alle zorg uit handen. Vanaf je aanvraag tot en met de sourcing, aankoop van onderdelen en materialen en logistiek. En we gaan verder, want ook de administratieve en financiële taken kun je aan ons toevertrouwen.

Geen gedoe meer met verschillende levertijden, valuta en inkoopvoorwaarden bij meerdere leveranciers. Als wij voor je aan het werk gaan, beperk je de risico’s en bespaar je aanzienlijk op leveranciersbeheer, voorraadinvesteringen, opslag en inkoopcapaciteit.

Neem contact op

Supply Chain Management
Offerteaanvraag
Toegevoegd aan offerteaanvraag
We hebben nog geen zoekresultaten gevonden.
Categorieën
Producten